Засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища

8 червня 2016 року відбулось засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. На порядок денний було винесено ряд проектів рішень. Зокрема, розглянули питання договору оренди майнового комплексу, що знаходиться в парку імені Т.Шевченка, між Ніжинською міською радою та ТОВ «Партнер». Голова комісії Володимир Башинський зазначив, що договір оренди юридично законний, але на сьогоднішній день втратив свою актуальність, тому до нього необхідно вносити зміни. В результаті обговорення комісією було вирішено доручити представнику повного товариства «Партнер» подати на наступне засідання документи щодо виконаних робіт по благоустрою парку, а також пропозиції щодо змін до договору оренди цілісного майнового комплексу.

Також було розглянуто проект рішення щодо оренди приміщення, яке знаходиться за адресою: вулиця Космонавтів, 52. Члени комісії проголосували «за» перші два пункти проекту, які передбачають: укладання договору оренди для розміщення ремонтної майстерні, дострокове розірвання договору оренди за згодою сторін з Ніжинським козацьким товариством «Ніжинський козацький полк». Щодо третього пункту комісія вирішила рекомендувати міському голові перепрофілювати дане приміщення під житлове.

За результатами роботи комісії надані відповідні доручення структурним підрозділам виконавчого комітету Ніжинської міської ради, керівникам підприємств, установ, організацій міста.

Відділ інформаційно-аналітичного

забезпечення та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

09.06.2016