Чергове засідання ярмаркому

19 липня відбулося чергове засідання ярмаркому під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На початку засідання головуючий перевірив стан виконання протокольних доручень, які були роздані на минулій нараді.

Одним з питань було визначення місць для торгівлі та їх вартість. Вирішили встановити вартість торгової площі залежно від виду торгівлі.

Також члени організаційного комітету прийняли рішення продавати підприємцям місця для торгівлі не більше двох місць у одні руки, щоб надати всім бажаючим рівні можливості.

Бронювання торгових місць на Ніжинський Покровський ярмарок 2019 буде проводитись з 03.09.2019 р. у головного розпорядника коштів Комунальне підприємство «Комунальний ринок».

Григорій Олійник запропонував збільшити площу ярмарку до вул. Шевченка та залучити територію парку Шевченка, доручив управлінню культури розробити план та сценарій проведення Покровського ярмарку.

Потім члени ярмаркому обговорили решту організаційних питань, по яким були надані протокольні доручення: підготувати пропозиції щодо розташування торгових місць; визначитись з наповненням подарункових наборів для гостей свята; визначити місця для торгівлі, які можуть надаватися на пільгових умовах; підготувати кошториси витрат тощо.

Наступне засідання 26 липня 2019 року о 11-00 год.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

19.07.2019