Відбулось засідання робочої групи з питань проведення фактичного обліку майна, що знаходиться на території парку ім.Шевченка

22 відбулось засідання робочої групи з проведення фактичного обліку майна, що знаходиться на території парку ім.Шевченка, розташованого за адресою: м.Ніжин,вул.Шевченка, 12 а.

В ході чергового засідання робочої групи перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник перевірив стан виконання доручень, які були надані балансоутримувачам щодо майна, яке знаходиться на території парка Шевченка.

Під час засідання члени робочої групи обговорили питання щодо оформлення договорів оренди на об’єкти та терміни їх дії, які знаходять на території парку. Зробили звірку нерухомого майна від кожного балансоутримувача. Перевірили документи спортивного комплексу «Металіст» щодо наявності всіх необхідних правоустановчих документів, розмір орендованої та експлуатованої земельної ділянки та розмір орендної плати.

Підводячи підсумки робочої наради головуючий надав додаткові доручення балансоутримувачам щодо ефективності використання та утримання даного майна.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

22.07.2019