Чергове засідання з розробки Стратегії

15 квітня у великій залі виконавчого комітету відбулося чергове засідання з розробки Стратегії розвитку Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади за підтримки модератора Володимира Бойка. В засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники управлінь та відділів виконавчих органів ради, освітяни, науковці, представники громадської ради, ніжинці та ЗМІ.

Начальник сектора з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Віра Топіха провела презентацію попередніх напрацювань та ознайомила про подальші кроки роботи по розробці Стратегії. Присутні обговорили оперативні цілі та основні завдання Стратегії, внесли деякі правки.

Після цього присутні розділилися на малі фокус-групи по три чоловіка та напрацювали проекти розвитку, які відповідають завданням Стратегії.

Це тільки напрацювання робочої групи, до якого можливо вносити зміни, яке пройде громадське обговорення і після чого буде затверджене рішенням сесії міської ради.

Нагадаємо, що стратегія розробляється на 7 років і забезпечує прозору конкуренцію за місцеві ресурси, дає переваги при залученні інвестицій та підкреслює позитивний імідж територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.04.2019