День людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу та шану до найстарших представників громади.

Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток нашого міста та країни вцілому.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

Дякуємо вам за вашу мудрість, невичерпну енергію, оптимізм та активну громадську позицію, які є для нас взірцем для наслідування.

Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування молодого покоління.

Бажаємо здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

Доземний уклін вам, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що ви зробили для своїх нащадків.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

01.10.2020