Державна нагорода “Заслужений працівник промисловості України”

22 січня 2019 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ №14/2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України», за яким відзначено, в тому числі й головного інженера ТОВ «НіжинХліб» Віталія Карпунцова.

Сьогодні, 21 травня, у великій залі Ніжинської міської ради голова Чернігівської обласної державної адміністрації Олександр Мисник виконав почесну місію – відзначив Віталія Михайловича Державною нагородою “Заслужений працівник промисловості України” за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Вручаючи нагороду Олександр Петрович підкреслив високий рівень потенціалу Ніжина завдяки потужним підприємствам, які забезпечують людей робочими місцями, сплачують податки та формують місцевий бюджет та наголосив: «Дуже приємно, що праця людей на таких підприємствах не залишається не поміченою!»

Міський голова Анатолій Лінник привітавши Віталія Михайловича з визначною подією зазначив: «Наш древній Ніжин, славний не тільки своєю історією, храмами, архітектурою, а й в першу чергу людьми, які в ньому живуть, працюють та створюють наше місто таким, яким воно є. Адже ми маємо Ніжин таким, як ми його любимо. Віталій Михайлович - неймовірний патріот рідного міста. Він - приклад для багатьох і беззаперечно заслуговує на таку високу відзнаку, адже де б не працював, всюди себе показує, як фахівець і професіонал своєї справи».

До вітальних слів долучились: директор ТОВ «НіжинХліб» В’ячеслав Дегтяренко, головний бухгалтер ТОВ «НіжинХліб» Тамара Ващенко та колектив підприємства, а також син – народний депутат України Валерій Карпунцов та дружина Людмила Карпунцова.

Вислухавши всі поздоровлення, Віталій Михайлович подякував, державі в особі голови Чернігівської ОДА Олександра Мисника, колегам ТОВ «НіжинХліб», всім колективам, де працював, а також своїм рідним та близьким за підтримку та розуміння.

начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

21.05.2019