Дитячий садочок "Дзвіночок" заграв новими барвами

12 квітня делегація у складі міського голови Анатолія Лінника, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Алєксєєнка, начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського, директора КП «Служба Єдиного Замовника» Миколи Борисенка відвідали з робочим візитом дитячий садок № 7 «Дзвіночок».

Нещодавно у садочку були завершені ремонтні роботи у їдальні, спальних кімнатах, санвузлі. Такий великий обсяг робіт, що було проведено у найкоротшій термін, став можливий завдяки співфінансуванню міської ради та народного депутата Олександра Кодоли. Депупати міської ради виділили майже 180 тисяч гривень на ремонт і облаштування садочку.

Під час попередніх візитів міський голова звернув увагу на матеріально-технічні проблеми цього ДНЗ. Анатолій Валерійович ініціював клопотання про виділення коштів перед депутатським корпусом.

Керівництво садочка та батьки висловили подяку Анатолію Ліннику, Олександру Кодолі, депутатському корпусу міської ради та колективу КП «СЄЗ» за активну допомогу.

У свою чергу міський голова подякував народному депутату Олександру Кодолі, депутатам міської ради за виділені кошти та колективу комунального підприємства за якісний і проведений у максимально короткий термін ремонт.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

13.04.2018