Засідання виконавчого комітету

У малій залі міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Анатолія Лінника. На порядку денному було 5 проектів рішень, 2 рішення винесені на розгляд у робочому порядку і Різне:

1. Про внесення змін до договору про влаштування дитини на виховання та спільне проживання;

2. Про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Ніжині;

3. Про відшкодування коштів перевізникам на пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за лютий 2018 року;

4. Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році;

5. Про погодження матеріалів судової будівельно-технічної та земельно-технічної експертизи.

6. Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині;

7. Про організацію проведення в місті Ніжині ярмарку «Сад – город».

Різне.

Згідно з проектом рішення «Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році», було наголошено, що у місті Ніжині планується охопити оздоровленням 6549 дітей (50,3%) у літніх таборах у 2018 році. Цьогоріч для дітей будуть працювати 13 пришкільних таборів, 5 мовних таборів з денним перебуванням, на базі Ніжинської гімназії №3 працюватиме військово-спортивний заклад відпочинку «Хоробрі соколи", наметове містечко на базі позашкільного навчального закладу «Ніжинський центр туризму і краєзнавства учнівської молоді». Діти матимуть змогу відвідати оздоровчі табори «Молода Гвардія» та «Артек».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко підкреслив, що фінансування літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році не зменшено і відбудеться у повному обсязі.

З 17 по 21 квітня 2018 року у Ніжині розпочнеться ярмарок «Сад-город» по вулиці Гоголя (від вул. Московської до вул. Небесної сотні). Учасникам ярмарку дозволяється торгівля саджанцями плодово-ягідних дерев та кущів, декоративними рослинами, квітами, різним посадковим матеріалом, гончарними виробами та ін. Міський голова наголосив на необхідності щоденного прибирання території закріпленої за учасниками ярмарку, а також після закінчення роботи ярмарку.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

12.04.2018