Дітям – сонце й мир!

Ось і завітало до нас довгоочікуване літо – пора відпочинку, розважальних подій та веселих заходів. Розпочинає його прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей.

Дочекались це свято і вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату.

В цей день пройшла в закладі святкова розважальна програма «Хай квітам і сонцю всміхаються діти» з подарунками, солодощами та морозивом, спортивними змаганнями, конкурсом малюнків на асфальті «Мої кольорові бажання». Організаторами дійства були культорганізатор Коваль А.Ф., вихователі Бойко О.П. та Кононець Т.О.

У вихованців вже розпочалося літне оздоровлення. 8 вихованців будинку-інтернату разом з вихователем Гузій Л.М. з 28.05 є учасниками проекту «Буковинська мрія», що традиційно відбувається у ГТК « Мигово» та насолоджуються чудовими краєвидами Буковинських Карпат.

21 травня 24 підопічні будинку-інтернату разом з вихователями Бабко М.М., Вольховською О.О. та Лянченко Н.Л. відвідали місто Київ. Екскурсія видатними пам'ятками столиці була організована історико-культурологічним товариством «ОБЕРІГ ЧАСУ» та «СПІЛКОЮ САМАРАТЯН УКРАЇНИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ».

22 та 28 травня дітей розважали волонтери благодійної організації м. Чернігова «Палітра» та м. Києва «Детдоінфо». Тепла сонячна погода не завадила провести цей час на подвір'ї установи, пограти в рухливі ігри та футбол, завершилась зустріч смачним пікніком.

На цьому літні розваги тільки починаються. Попереду ще відпочинок в дитячому таборі та спеціалізованому санаторії «Хаджибей» Одеської області, походи до річки та лісу, веселощі в заміському комплексі відпочинку «Хутір Рибацький», екскурсії по місту, пікніки та багато іншого.

Дякуємо всім небайдужим, хто надав благодійну допомогу нашим вихованцям до свята – благодійній організації «Детдомінфо», БФ «Палітра», благодійній організації – благодійному фонду «Велика мрія», ПАТ «Укроптбакалія», Набоку В.М. та іншим.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

Миру Вам – бо це єдина гарантія щастя дітей!

Завідувач педагогічної частини Кулешова Т.А.

02.06.2016