До батальйону ВЧ А 4980 надійшла чергова партія допомоги від Ніжинської міської ради

До батальйону ВЧ А 4980 надійшла чергова партія допомоги від Ніжинської міської ради – 33-й автомобіль і десять FPV дронів.

Цей автомобіль, Volkswagen Transporter T4, є подарунком від наших друзів з міста-побратима Іматра (Фінляндія). Мер міста Іматра Матіас Хілден особисто привіз його до Ніжина, демонструючи непохитну підтримку та солідарність з нашими військовими. Автомобіль пройшов повний технічний огляд і тепер у повній справності вирушив на допомогу нашим медикам, які щодня рятують життя на передовій.

Разом із автівкою, міський голова Олександр Кодола передав десять FPV дронів. Ці дрони були придбані за кошти, зібрані працівниками відділів та управлінь Ніжинської міської ради. Дрони допоможуть у розвідці та забезпеченні безпеки, що є надзвичайно важливим для успішного виконання завдань на передовій.

Ми вдячні нашим партнерам з Іматри і всім, хто долучився до збору коштів для дронів. Віримо, що разом ми здолаємо всі труднощі та будемо продовжувати робити все можливе для перемоги. Нехай наші герої завжди відчувають підтримку та вдячність, адже їхня відвага і самопожертва заслуговують на найкраще.
12.09.2024