ДВОХ МУЗЕЙНИКІВ НІЖИНА ВІДЗНАЧИЛИ ГРАМОТАМИ

Сьогодні, 10 вересня, у будинку-музеї видатного ніжинського мореплавця Юрія Лисянського зібралися музейники Ніжина на щотижневу нараду. Із важливою місією на захід завітали заступник міського голови Сергій Смага та начальниця управління культури Тетяна Бассак. Метою їх візиту було нагородження грамотами Виконавчого комітету Ніжинської міської ради двох співробітників, які відзначилися своїм невтомним професіоналізмом та любов’ю до музейної справи.
На честь 50-річчя грамоту вручили Сергію Зозулі, завідувачу відділу музею «Історії міста Ніжина» Ніжинського краєзнавчого музею та на честь 30-річчя Роману Авраменку, науковому співробітнику того ж відділу.
Сергій Смага зазначив: «Хочу з особливим задоволенням відзначити двох виняткових музейників. Їх внесок у роботу Ніжинського краєзнавчого музею заслуговує найвищої похвали.
Пан Сергій та пан Роман отримали грамоти за свою невтомну працю, високий професіоналізм та відданість справі. Їх внесок у збереження та популяризацію культурної спадщини Ніжина є неоціненним. Завдяки їхній наполегливості та творчому підходу, музейна справа в нашому місті продовжує розвиватися та вдосконалюватися.
Давайте привітаємо їх та подякуємо за вагомий внесок у нашу спільну справу. Бажаю вам подальших успіхів, нових досягнень і безмежного натхнення! Дякуємо за вашу роботу та відданість».
10.09.2024