Міський голова Олександр Кодола провів першу координаційну онлайн-нараду з кураторами програми DOBRE

09 грудня відбулась перша координаційна онлайн-нарада міського голови Олександра Кодоли з куратором програми DOBRE Наталією Сафроновою, експертом з послуг місцевого самоврядування Максимом Бурдавіциним, спеціалістом з послуг місцевого самоврядування Олександром Муратовим та експертом з місцевого економічного розвитку Віталієм Юрківом. У засіданні взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Грозенко і Сергій Смага, радник міського голови Сергій Охонько, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та посадові особи відділу економіки та інвестиційної діяльності.

Координатор Ніжинської міської територіальної громади – Наталія Сафронова.

Нарада відбулася у два етапи. Першим було обговорення основних напрямів надання всіх видів послуг населенню, а другим – місцевий економічний розвиток.

Міський голова Олександр Кодола окреслив напрями діяльності виконавчих органів міської влади та акцентував увагу на проблемних питаннях у діяльності міської влади, які можливо вирішити за допомогою залучення експертів програми DOBRE.

Програма DOBRE спрямовує технічну та фінансову допомогу на місцевий рівень, створюючи умови для нових Об’єднаних Територіальних Громад  краще управляти ресурсами, підвищити якість комунальних послуг, стимулювати місцеву економіку з обов’язковим залученням громадськості. В ході реалізації даної програми по кожній сфері діяльності буде вивчатися громадська думка з метою підвищення якості надання різних видів послуг.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

09.12.2020