Відбулась зустріч із представниками медичних закладів міста

Сьогодні, 8 грудня, міський голова Олександр Кодола провів зустріч із представниками медичних закладів міста.

Одні з головних питань зустрічі – фінансування Ніжинської міської лікарні, оновлення матеріально-технічної бази, харчування пацієнтів, умови роботи медиків і перебування хворих на стаціонарному лікуванні.

Представники медичних установ міста розповіли про проблеми та побажання щодо покращення умов роботи медичних працівників.  

Ніжинська центральна міська лікарня за власні надходження нещодавно придбала два апарати ШВЛ і апарат УЗД і інше.

Заступник генерального директора КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» Олена Шейко зауважила, що нині лікарі та медичний персонал працюють у надзвичайно напружених і тяжких умовах, до того ж багато лікарів перебувають на лікарняних.

Також медики доповіли про роботу з Національною службою здоров’я України та основні джерела фінансування медичних закладів міста (протягом останнього часу обладнання міської лікарні оновлювалось коштом міського бюджету, фонду соціально-економічного розвитку та НСЗУ).

«Умови, в яких ви працюєте дуже складні, і наслідки пандемії тільки ускладнюються. Але на нас лежить головне завдання –  рятувати життя ніжинців», - зазначив міський голова Олександр Кодола.

Під час зустрічі обговорили попередні терміни закінчення будівництва приймального відділення міської лікарні та закупівлю медичного обладнання.

«Хочу подякувати за вашу роботу, бо вона дуже важлива і для ніжинців і для всієї країни. Будемо спільно працювати, щоб якість медичних послуг підвищувалась. А вам і всім медикам хочу побажати міцного здоров'я», - звернувся Олександр Кодола.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна 

08.12.2020