Дорога молодь ніжинщини!

Щороку, в останню неділю червня, ми відзначаємо День молоді. Це свято оптимізму, енергії та світлих надій. У ваших руках весь світ, перед вами тисячі доріг. Кожен з вас може вибрати свою. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Але обов'язково, щоб кожен з вас, на шляху до звершень став людиною з великої літери, яка вміє цінувати вічні цінності, такі, як доброта, совість, любов, честь і гідність.

Ми впевнені, що ваш величезний духовний та інтелектуальний потенціал, творча енергія спрямована на підняття молодіжного руху в місті, на подальше перетворення нашого Ніжина в справжнє європейське місто з розвинутою інфраструктурою, високим рівнем культури та духовності. А міська влада в свою чергу робить все можливе, щоб ви жили цікавим, повноцінним життям.

Бажаємо вам, щоб ваша завзятість ніколи не вичерпувалась, а прекрасні роки молодості дарують вам заряд позитивної енергії, безцінний досвід та вірних друзів.

Ви – сьогодення нашої держави, ви – майбутнє України!

З повагою

Міський голова Анатолій Лінник

Секретар міської ради Валерій Салогуб

30.06.2019