Головні питання оперативної наради при міському голові

Підготовка до опалювального сезону.
Розуміючи, що осінньо-зимовий період може буде складним в умовах повномасштабного вторгнення росії міський голова Олександра Кодола ще 14 червня 2022 року доручив відповідним службам розпочати підготовку матеріально-технічної бази та відпрацювати алгоритми дій для кожного підрозділу, забезпечити технічну готовність підприємств критичної інфраструктури та накопити матеріальні додаткові резерви. Над чим і працюють всі керівники.
ТОВ «НіжинТеплоМережі» виконало план по підготовці до опалювального сезону на 93% . Завершуються роботи по вул.Незалежності та приступають до котельні по вул.Об’їжджій. Вже підготовлено 13 котелень та 7 теплових пунктів. До кінця вересня будуть придбані матеріали благодійниками для ремонту котельні по вул.Прилуцькій.
Сфера ЖКГ
Продовжуються поточні ремонти тротуарів, алеї Шевченка та капітальний ремонт вул.Гоголя та огорожі скверу Гоголя. Комунальні служби готуються до опалювального сезону, проводять планові ремонти та інспектування будинків.
Охорона здоров’я
Втричі зросла захворюваність на ГРВІ та Covid-19. За минулий тиждень на Covid-19 захворіло 112 осіб проти 43 за попередній, госпіталізовано 45 осіб проти 6.
В центрі сімейної медицини наявні дві вакцини для профілактики від COVID-19, а саме Коронавак та Джонсон. За минулий тиждень проведено 331 щеплення, 232 чол. щеплено вакциною Коронавак, 99 – вакциною Джонсон.
Народилося 26 немовлят, 14 дівчаток та 12 хлопчиків.
Освіта
Частина навчальних закладів розпочне очне навчання. Це – спільне рішення батьків та педагогічних колективів. Вже запрацювало 4 дошкільні заклади. У всіх закладах облаштовані укриття та підключені генератори на випадок відключення електроживлення.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
13.09.2022