Сьогодні в стінах міської ради відбулась онлайн-зустріч міського голови Олександра Кодоли з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Фінляндській Республіці Ольгою Дібровою

За пів року від початку повномасштабного вторгнення світ, як ніколи, об’єднався, аби протистояти російській агресії. Фінляндська республіка сьогодні активно підтримує українські громади. За результатами чергового діалогу між керівництвом обох країн Фінляндія виявила бажання взяти участь у відбудові Чернігівщини.
Усвідомлюючи важливість налагодження міжнародних зв’язків в умовах сьогодення, міська влада на чолі з Олександром Кодолою робить усе можливе для налагодження партнерських відносин з закордонними муніципалітетами. Як показала практика, партнерство між громадами є найбільш ефективним у нинішній ситуації.
Під час сьогоднішньої зустрічі йшла мова про розширення міжнародних зв’язків та встановлення побратимських відносин з одним із міст Фінляндії. Такі побратимські відносини дадуть новий поштовх спільним проектам у галузі освіти, культури, туризму та залучення інвестицій для повоєнного розвитку нашої громади. 
12.09.2022