І знову нова вершина підкорена молодіжними активістами Ніжина!

Третій рік поспіль Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики проводить Всеукраїнський Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні.

За результатами конкурсу обирається 10 кращих практик-переможців, а також випускається Каталог кращих практик, до якого входять 60 фіналістів.

Минулого року Громадська організація "Лабораторія Ініціативної Молоді" увійшла до списку переможців з програмою "Молодіжний банк ініціатив Ніжина"(Голова правління, авторка практики - Анжеліка Тимченко). Цього року до фіналу і Каталогу потрапили дві ніжинські практики молодіжної роботи - "Адвокація створення та облаштування КЗ Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради" та "Молодіжній раді в Ніжині бути! ".

Більше того, Молодіжний центр став Кращою практикою у сфері забезпечення участі молоді у житті громади!!! Нагородження переможців відбулося 1 листопада під час ІІІ Всеукраїнського форуму молодіжних працівників та працівниць у м. Луцьк.

Чергова вершина підкорена, рухаємось далі.

04.11.2019