Інформація про особливості та терміни подачі роботодавцями звіту про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю

До уваги суб’єктів господарювання!

Відповідно до Порядку реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, затвердженого постановою КМУ від 31.01.2007 року №70 (зі змінами), реєстрація новостворених суб’єктів господарювання здійснюється Чернігівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів до 1 лютого 2021 року, якщо за підсумками звітного року кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, становить  8  і  більше  осіб (адреса відділення Фонду: вул. В. Радченка, 14, м. Чернігів, 14017, тел.факс 672-851,                               e-mail: [email protected]).

Наказом Міністерства соціальної політики від 27 серпня 2020 року №591  «Про затвердження форми звітності №10-ПОІ  (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю»  та Інструкції щодо її заповнення», зареєстрованим в Мін’юсті 13 жовтня 2020 року за №1007/35290, затверджена нова форма звітності  №10-ПОІ  (річна)  та  Інструкції щодо її заповнення.

Звітність про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю за звітний 2020 рік з додатком  «Перелік підприємств, що увійшли до складу господарського об’єднання, та/або відокремлених підрозділів роботодавця» (форма №10-ПОІ  (річна))   подається відповідно до чинного законодавства    до  1 березня 2021 року.

Бланки заяви про реєстрацію та Звітності про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю  розміщені на офіційному веб-сайті Фонду соціального захисту інвалідів (http://www.ispf.gov.ua).

Шановні роботодавці, які ведуть свою діяльність на території Ніжинської громади! Виконавчий комітет Ніжинської міської ради рекомендує для недопущення порушень норм чинного законодавства своєчасно подати вищезазначені звіти до  Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів у встановлені терміни.


  Виконавчий комітет Ніжинської міської ради  

20.01.2021