Звернення міського голови Олександра Кодоли з нагоди Дня Соборності та Свободи України

Шановні ніжинці!

Цього дня українці відзначають одне з найважливіших національних свят – День Соборності.

Сто два роки тому акт єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину незалежну державу став символом прагнення нашого народу до Соборності та неподільності.

Відновлення єдиної Української державності нам доводиться відстоювати знову й знову. Сьогодні перед нашою державою нові виклики. На Сході України відстоюють її цілісність і неподільність. Задля єднання суспільства довкола ідеї зміцнення державності українські герої жертвують здоров’ям і життям.

Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

Щиро бажаю всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідної України!

Хай розум, воля і любов до рідної землі згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

З повагою, міський голова Олександр КОДОЛА

22.01.2021