Інформація про пожежу на території ДКП «Комунальний ринок»

28 березня о 23 год. 33 хв. на пульт зв’язку Ніжинського міськрайвідділу ДСНС України у Чернігівській області надійшла інформація про пожежу на території торгових місць ДКП «Комунальний ринок» за адресою вул. Московська, 5Б. До місця пожежі оперативно прибули 2 відділення 16 державної пожежно – рятувальної частини. Через несвоєчасне виявлення та повідомлення про пожежу, на момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено більше 300 кв.м. території.

Враховуючи складність ситуації та загрозу поширення вогню на сусідні ряди торгових контейнерів, до місця події були залучені додаткові сили та засоби, зокрема пожежні підрозділи САЗ ДСНС м. Ніжина та військової частини А 3160.

Загалом до гасіння пожежі були залучені 20 чоловік особового складу та 6 одиниць спеціальної техніки. О 00:23 пожежа була локалізована, а о 02:31 - ліквідована. Травмованих та постраждалих за даними ДСНС немає.

Вогонь повністю знищив 16 торгових місць на площі 378 кв.м, власниками яких являють ся 8 підприємців, та пошкоджено оздоблення фасаду магазину «Аргобуд» на площі 50 кв.м, торгове обладнання та майно (товар).

Пожежа нанесла підприємцям дуже великі збитки. На території ринку працювала оперативно – слідча група Ніжинського міського відділу поліції та спеціалісти вибухо – технічної служби ГУ НПУ в Чернігівській області. Розслідування причин виникнення пожежі проводить Ніжинський міський відділ поліції.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

29.03.2017