Інформація щодо подальшого надходження державної гуманітарної допомоги

На щотижневій нараді з начальниками відділів виконавчого комітету та керівниками структурних підрозділів міський голова Ніжина Олександр Кодола дав доручення керуючому справами виконавчого комітету Валерію Салогубу підготувати лист на голову Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслава Чауса і надати роз’яснення щодо подальшого надходження державної гуманітарної допомоги. Розподіл по районах здійснює саме обласна військова адміністрація.

У Ніжинській громаді проживає біля 69 тисяч мешканців. У рамках державної підтримки населення в умовах воєнного стану кожен мешканець громади має отримати пакунки з продовольчими продуктами тривалого зберігання. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №328 від 20.03.2022 року держава гарантує таку допомогу кожному мешканцю.

На сьогодні у пунктах видачі такої допомоги її отримали 21 тисяча ніжинців. Поки місто очікує на наступну партію такої допомоги, міська влада і надалі шукає можливості та шляхи допомоги кожному жителю нашої громади.

31.05.2022