Іноземні волонтери презентували Ніжинській громаді автомобіль

Із початку повномасштабної агресії рф 24 лютого до Ніжина приїздили з гуманітарними місіями чимало волонтерів, що підтримували та допомагали жителям нашої громади пережити та вистояти в складних умовах війни.

Цього разу до Ніжина з благодійною місією завітали: Walter Pair, який представляє "Michigan for Ukraine" та "Taiwan Legit" та Mateusz Kamionka - активіст волонтерської групи Olkusz pomaga Ukrainie та віце-президент ГО SIMO.

29 серпня іноземні активісти Walter Pair та Mateusz Kamionka зустрілися з міським головою Ніжина Олександром Кодолою, секретарем Юрієм Хоменком, заступниками міського голови Сергієм Смагою та Іриною Грозенко, головною спеціалісткою відділу економіки та інвестиційної діяльності Юлією Кузьменко й вручили подарунки для Ніжинської територіальної громади. Зокрема автомобіль для Управління освіти та принтер.
Олександр Кодола зазначив: «Walter Pair та Mateusz Kamionka, від імені Ніжинської громади дякуємо вам за конкретну та дієву допомогу. Для нас важлива підтримка європейських партнерів!»
30.08.2022