Кінотеатру у Ніжині бути!

Сьогодні, 18 листопада, міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутат міської ради Ігор Шалай, депутат міської ради минулого скликання Валерій Козирєв відвідали будівельний майданчик, зпланований під кінотеатр. Забудовники презентували проект, орієнтований на відкриття двох кінозалів (великого на 120 місць та малого на 50 посадкових місць), дворівневого дитячого майданчика, площею 500 квадратних метрівта ресторану в холі приміщення. Представники забудовника висловили побажання надати комплексу історичну назву «Космос» (назва кінотеатру, що розташовувався на цьому місці раніше).

До Нового року планується відкриття обох залів кінотеатру паралельно з продовженням будівельних робіт у зоні відпочинку та дитячій зоні.

Можливість появи у нашому місті подібного комплексу існує завдяки депутатській групі, створеній у період каденції депутатів міської ради 2006-2010 рр., що має назву «Громадській рух Ніжина». Саме завдяки активній позиції депутатів цієї групи до інвестиційного договору було внесено пункт про збереження цільового призначення цього приміщення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

18.11.2016