Щотижнева оперативна нарада при міському голові

21 листопада відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові. Традиційно на нараді було заслухано начальника штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області майора поліції Балабайка Тараса Анатолійовича та начальника сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Клюйка Геннадія Володимировича.

За словами представників правоохоронних органів, до міського відділу поліції надійшло 213 заяви, відкрито 27 кримінальних проваджень. Особливо тяжких злочинів не допущено. За минулий тиждень зафіксовано 22 порушень правил дорожнього руху, 4 дорожньо- транспортних пригоди.

Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що досі критичною залишається ситуація з рухом важкотонажного транспорту вулицями міста. Наголосив на тому, що надходять численні скарги від мешканців вулиць, якими прямує вищезгадана техніка, та на шкоду, яку спричиняє рух вантажівок.

Заслухано звіт за 9 місяців начальника інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради Олексія Авраменка.

Доповідь головного лікаря Ніжинської центральної лікарні імені Миколи Галицького Олександра Костирка про стан готовності приміщень під інфекційний кабінет та флюорограф.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.11.2016