Відбулись урочистості до третьої річниці Дня Гідності

Сьогодні у Ніжині, на вулиці Гоголя, біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим за єдність України, відбувся урочистий мітинг, присвячений третій річниці Революції гідності. На урочистостях були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Григорій Олійник, Сергій Дзюба, Ігор Алєксєєнко, Сергій Осадчий, голова районної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, депутати Чернігівської обласної ради, депутати Ніжинської міської ради, представники міської і районної адміністрацій, працівники установ та організацій, волонтери, активісти та небайдужі мешканці міста.

На початку мітингу настоятель Собору Всіх Святих, Почесний громадянин міста Ніжина, Сергій Чечин провів заупокійну літію за загиблими. Долучився до молитви священик протестантської церкви пастир Володимир.

Міський голова Анатолій Лінник у своїй промові наголосив на тому, що надзвичайно важливою є пам’ять про загиблих за національну ідею, свободу та гідність країни. Патріотично-поетичну композицію представили учні Ніжинського ліцею №3, також прозвучала пісня “Заспіваймо про Україну” у виконанні Сергія Юскевича.

Урочистості завершились хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.11.2016