Консолідована робота депутатського корпусу у воєнний час, де кожен наближає Перемогу

На першій сесії Ніжинської міської ради 2023 року, яка відбулася 09 лютого, затвердили важливі програми, зокрема підтримки волонтерів, а також профілактики правопорушень. Крім того, прийнято рад важливих рішень стосовно приєднання КНП «Ніжинська центральна районна лікарня» до КНП «Ніжинська міська лікарня» з метою створення єдиного медичного комплексу.

Депутати прийняли у комунальну власність важливий гуманітарний вантаж від міста-побратима Іматри (Фінляндія), а саме 4 генератори Honda EU101, 5 електростанцій 1000W та 6 обігрівачів PROFBGO1401.А також, не менш важливий гуманітарний вантаж з Японії, депутати прийняли у комунальну власність: два дизельні генератори.

«Ці генератори ми отримали в рамках співпраці із Міністерством енергетики, Урядом Японії. Наразі вони вже розміщені на стратегічних котельнях Ніжина. Ми вдячні Уряду Японії, Міністру енергетики України. Це дороговартісне обладнання є суттєвою допомогою нашій громаді», - зауважив міський голова Олександр Кодола.

Значну увагу депутати приділили питанням землеустрою та оренді комунального майна.

Затвердили Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури. Планується впровадження нової та покращення наявної інфраструктури, що забезпечуватиме розвиток системи велосипедного руху.

Порядок денний пленарного засідання налічував п’ятдесят дев’ять питань. Так як усі вони були детально вивчені членами профільних комісій, то без обговорень та майже одноголосно були прийняті всі рішення.
09.02.2023