Консультаційна група Julie’s Data шукає партнерів для проекту з освіти і працевлаштування ветеранів

Консультаційна група Julie’s Data (в особах Максимової Юлії Сергіївни та Бойка Олексія Юрійовича) шукає партнерів для проекту з освіти і працевлаштування ветеранів, а саме:Фахового навчання роботі з геоінформаційними системами (ГІС) ветеранів для подальшої роботи в органах місцевого самоврядування та комунальних підприємствах, на посадах у відділах архітектури, земельних відносин, охорони довкілля, фінансово-економічних відділах.

Деталі: Протягом останніх трьох років, спираючись на досвід (в кінці листа) ми викладаємо навчальний курс “Геоінформаційні системи у просторовому плануванні”, який має міжнародну сертифікацію.

Наша постійна аудиторія - ОМС, державні та приватні установи, міжнародні організації та проекти, приватні особи - архітектори, землевпорядники, екологи, економісти тощо.

Консультаційна група Julie’s Data (QGIS certifying organization) Email: [email protected], тел. 044 3389370 https://juliesdata.com https://www.facebook.com/JuliesData

З самого початку викладання ми несистемно, але регулярно, безкоштовно навчаємо ветеранів, які з 2014 року отримали тяжкі поранення, після чого ці люди можуть почати свій шлях в новій професії.

Зараз ми вирішили систематизувати цю роботу і навчати ветеранів із громад на постійній основі, за умови, що органи місцевого самоврядування зобов’язуються взяти їх на відповідну роботу.

Зі сторони ОМС ми бачимо велику потребу в спеціалістах, яким звично працювати з цифровими інструментами, а такими переважно є молоді ветерани.

У травні ми протестуємо наш проект на безкоштовному навчанні п’ятьох людей із Миколаївської області, яких громади зобов’язуються взяти на роботу в ОМС та комунальних установах.

Але, систематично брати більше 1-2 людини на безкоштовне навчання в кожну групу ми не маємо можливості, оскільки це потребує набагато більших витрат часу на навчання і адміністрування, яких ми не витягнемо.

Тож наразі шукаємо організації, які виступлять нашими партнерами і профінансують навчання додаткових слухачів.

Пропозиція: Враховуючи те, що інформаційна кампанія із пошуку зацікавлених громад займає значну кількість часу, ми пропонуємо партнерство у постійному навчанні ветеранів з громад, які вже працевлаштовані в ОМС/комунальних установах і потребують підвищення кваліфікації (або таких, які ОМС/комунальні установи готові працевлаштувати).

Ми просимо від вас поширювати інформацію про курс та умови навчання і за потреби здійснювати відбір кандидатів-громад. Зі свого боку, ми зазначатимо Чернігівську ОВА як партнера, який здійснює інформаційну підтримку та сприяє фаховому навчанню ветеранів. Узгоджені умови пропонуємо оформити у вигляді меморандуму про співпрацю.

Зацікавлені ОМС у пропозиції можуть звертатися за вказаними в листі реквізитами або заповнювати форму зворотнього зв'язку - Консультаційна група Julie’s Data (QGIS certifying organization) Email: [email protected], тел. 044 3389370 https://juliesdata.com https://www.facebook.com/JuliesData https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHCmM9qwzYzAlzjeZXGVFNnBt 8wVi03W7q5StqMflEco-Lag/viewform

Трохи про нас: Ми, консультаційна група Julie’s Data, почали діяльність у 2019 році, виконуючи стратегічну екологічну оцінку і аналітику геопросторових даних.

Розуміючи роль освіти у створенні нових ринків, у 2021 році ми створили навчальний курс ГІС у просторовому плануванні, який викладаємо до цього часу, адаптуючи його під нові потреби.

За час нашої діяльності нашими клієнтами стали такі організації, як GIZ, ULEAD, TAPAS, EUACI, та інші.

Маємо досвід участі у розробці ГІС регіонального розвитку а також створення бази даних науково-проектної документації у сфері охорони культурної спадщини, затвердженої Мінкультом.

Останні два роки ми ведемо краудсорсинговий проект “Відкриті інструменти просторового планування для України”, в якому зібрали більше двох десятків фахівців.

Деталі про нас Ви можете дізнатись на сайті та сторінці в Facebook - https://www.facebook.com/JuliesData/ , на нашому сайті Juliesdata.com або за контактним номером телефону: +380443389370 та емейлом [email protected].  

14.05.2024