Відбулася нарада при міському голові з керівниками відділів та установ виконавчого комітету Ніжинської міської ради


Керівники установ, відділів, підприємств та організацій звітували про поточну роботу за минулий тиждень.

Т.в.о. начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко повідомила, що вже підготовлений акт обстеження та придатності укриття для мешканців мікрорайону Овдіївська.

Працівниками ТОВ «Тепломережі» продовжується підготовка до наступного опалювального сезону. Завершені ремонтні роботи трубопроводу по вул. Носівський шлях, по вул. Незалежності, 31 та 36 замінено 270 погонних метрів трубопроводу, по вул. Покровська 18,а розпочаті підготовчі роботи по заміні трубопроводу.

Начальниця відділу міжнародних зв’язків та інвестиційної діяльності Юлія Кузьменко проінформувала, що була підписана грантова угода на реалізацію проєкту психологічної підтримки та психологічної реабілітації ветеранів у рамках ветеранського простору «Незламні».

Звертаємо вашу увагу, що з 18.05.2024 року у ЦНАПі буде надана можливість всім чоловікам від 18 до 60 років поновити свої дані як військовозобов’язаних.

Поновити свої дані чоловіки можуть самостійно за допомогою застосунку Дія або з’явитися в ТЦК, або до ЦНАПу.
Начальник ЦНАПу Володимир Градобик розповів про процедуру отримання даної послуги у його підрозділі: «до ЦНАПу потрібно звернутися з паспортом та ідентифікаційним кодом. Потім спеціаліст перевіряє дані особи та формує заяву з необхідним даними. У документі необхідно вказати фактичне місце проживання, а не місце реєстрації, після чого особа ставить свій підпис, адміністратор ЦНАПу ставить підпис і печатку. А потім цю заяву заносять у відповідний державний реєстр для верифікації».

Результати наради свідчать про системну роботу міської влади з метою покращення якості життя та забезпечення потреб громади.

14.05.2024