Креативні інформаційні кампанії з популяризації механізмів участі у громадах

Як залучити  жителів до діяльності в громаді, подавати ідеї, пропозиції та проєкти розвитку. Саме про це йтиме мова на тренінгу “Креативні інформаційні кампанії з популяризації механізмів участі у громадах”. 

Кого запрошуємо на тренінг?

До тренінгу запрошуємо учасників від ініціативних груп громад-партнерок програми DOBRE в Чернігівській області, які займаються розробкою інформаційних кампаній з популяризації інструментів участі. А також тих, хто ще не в ініціативній групі, але хотів би потрапити. 

Для чого тренінг?

Очікуємо, що за результатами вибухового креативного заходу ми спільно напрацюємо ідеї для креативних інформаційних кампаній, якими скористаються громади під час популяризації чи то інструментів участі, чи то відкритих заходів за участі громадськості. Окрім цього, напрацюємо цікаві ідеї для залучення і привернення уваги громадян. Обміняємось досвідом та створимо майданчик креативного розвитку.

Коли і де?

17-18 лютого 2022 року у місті Чернігові. 

А допоможе творити креативну атмосферу тренінгу крутий тренер, який має великий досвід організації та проведення креативних заходів та інформаційних кампаній в громадах — Михайло Джогола. 

У програмі тренінгу:

- етапи інформаційної кампанії: як спланувати і втілити

- креативні техніки генерування ідей для інформаційних кампаній

- багато практики, аби спіймати енергію креативу.  

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/fmabx9nbaftf6UHMA 

Кількість місць обмежена. Всім відібраним учасникам ми надішлемо листа з логістичною інформацією. 

Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та відшкодуванням проїзду за наявності квитків.

Контактна особа: Тетяна Романова, координаторка напряму залучення громадян та інструментів участі Програми ДОБРЕ в Чернігівській області (093 593 02 77; 097 606 70 96).

01.02.2022