Кубок міста з бадмінтону

Недільного дня спортивний зал по вулиці Прилуцькій приймав учасників кубку міста з бадмінтону. 34 учасника із м. Ніжина та м. Конотопа взяли участь у змаганнях з бадмінтону,яке проходило серед чоловіків,жінок,юнаків та дівчат.

Найбільш представницьким був чоловічий турнір, у якому взяло участь 11 спортсменів, а до фіналу пробилось через турнірну сітку чотири. За перше місце боролися Юрій Шкарбан та Павло Глушко, а за третє − Сергій Карпусь та Юрій Мовчан. Тож серед чоловіків перемогу святкував Юрій Шкарбан, другим став Павло Глушко і третім Сергій Карпусь.

Серед дев’яти учасниць у жіночому розряді перемогу завоювала Катерина Ялова, другу сходинку зайняла Вікторія Сивуха і третю Ольга Ворона.

Юнацький бадмінтонний турнір приніс перемогу Олександру Рідзелю, учню ЗОШ №1, срібло дісталося Олександру Костирко, учню ЗОШ №4, Вадиму Набільському, учню ЗОШ №1, дісталася бронза. Серед дівчат-бадмінтоністок перемогла Ольга Куликівська ЗОШ №1, друге місце посіла Анастасія Сушко (ЗОШ №7) і третє місце посіла Поліна Бузун (ЗОШ №7).

Усі учасники кубку міста з бадмінтону отримали задоволення від участі у змаганнях ,а переможці та призери змагань отримали нагороди відділу з питань фізичної культури та спорту у вигляді спортивних медалей та грамот.

Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради

07.11.2016