Лікар-кардіолог отримала ордер і ключі від нового житла

Сьогодні, 20 травня, під час засідання виконкому міський голова Олександр Кодола вручив ордер та ключі від квартири Аллі Коростиленко, яка працює лікарем-кардіологом у КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М.Галицького».

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради надійшло клопотання від генерального директора КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» Олександра Костирка та голови профспілкового комітету лікарні Тетяни Кедрової про надання квартири для лікаря-кардіолога, яка має потребу в службовому житлі.

Двокімнатна службова квартира в будинку квартирного типу по вул. Франка, житловою площею 33,5 кв. м. була придбана коштом міського бюджету в квітні 2021 року та надана Аллі Василівні у рамках Міської програми забезпечення службовим житлом лікарів КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького. Лікарка не має власного житла, працює в міськлікарні з 1996 року та в подальшому зобов’язується відпрацювати на займаній посаді впродовж десяти років.

Олександр Кодола наголосив, що через дефіцит бюджету наразі в Ніжині не так багато можливостей. Але, незважаючи на це, міська влада разом з депутатським корпусом виділили кошти на придбання квартири для важливих службових осіб нашого міста, в першу чергу для наших лікарів. «Хотілося, щоб подібних приємних моментів в нашій роботі було побільше, а для цього нам разом потрібно активніше працювати над дохідною частиною міського бюджету. Адже тоді буде більше можливостей вирішувати проблемні питання і медичної, і освітньої, і соціальної сфер та розвивати міську інфраструктуру», - зазначив Олександр Михайлович.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

20.05.2021