Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

20 травня відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

Під час засідання розглянули та підтримали проекти рішень, які стосувались: видалення зелених насаджень, тимчасового призначення перевізника на автобусному маршруті № 8 та №17, нагородження Почесною грамотою, затвердження положення про спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, зміни статусу приміщення комунальної власності, надання одноразової допомоги, затвердження списків учнів закладів середньої освіти на харчування, розміщення зовнішньої реклами.

Члени виконкому підтримали рішення «Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині». Проект передбачає перехід ведення підприємницької діяльності від оренди земельної ділянки на об’єкти благоустрою. Реалізація даного проекту дасть змогу значно збільшити надходження до місцевого бюджету.

На  засідання розглянули лист директора ПП «Продюсерський центр «Гастролі в Україні» щодо виділення місця для проведення гастролей польсько-українського цирку шапіто «Коломбіана» у м. Ніжині у період з 01 по 21 червня 2021 року.

Міський голова надав доручення виконавчим органам та службам міста про надання пропозицій щодо визначення місця розташування для цирку в парку ім.Т.Г.Шевченка. Після проведення всіх необхідних процедур буде наданий дозвіл для гастролей.

 

   Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

20.05.2021