«Маршрути успіхів»

За дорученням міського голови Анатолія Лінника 26 липня у великій залі Ніжинської міської ради працівники управління культури і туризму показали презентацію Навчального візиту на тему «Підвищення туристичної привабливості Кам’янця-Подільського як чинник економічного розвитку міста», який проходив в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів «Маршрути успіхів» Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ПУЛЬС. На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, заступники міського голови Сергій Дзюба та Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, працівники управління культури і туризму, відділу економіки, відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Представники Ніжинської міської ради взяли участь у навчальному візиті, організованого Асоціацією міст України, до якого входять представники 30 міст з 19 областей України.

Заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій розповіла, що навчальний візит було проведено для ознайомлення фахівців у сфері туризму про: туристичну галузь Кам’янця-Подільського як один із факторів сталого розвитку міста; що робити в Кам’янці-Подільському, якщо твій слоган «Драйв!»; дитячий туризм – як попит народив пропозицію; гастрономічний туристичний продукт – «Смачна карта Кам’янця-Подільського»; інноваційні технології в сучасному музеї: використання інформаційних кіосків, аудіо-гід, єдиного квитка.

Анатолій Валерійович був приємно вражений яскравою презентацією та наголосив: “Місто творять люди, які в ньому живуть. На презентації навіть по фото видно, що об’єкти зроблені з любов’ю до міста”.

Управління культури і туризму

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.07.2018