Відбулось чергове засідання комісії по законності

27 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяли участь заступник міського голови Сергій Дзюба, керуючий справами Сергій Колесник, депутати міської ради, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, представники громадськості та ЗМІ. Також на засідання запросили голову постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестеційного розвитку міста та децентралізації Андрія Деркача для розгляду проектів рішень що відносяться до земельних питань.

Головуючий на засіданні Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 112/2, площею 0,0021 га власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

2.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 112/2, площею 0,0091 га власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

3.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Носівський шлях, 54 Ж власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

4.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Носівський шлях, 54 Ж/1 власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

5.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 105 власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

6.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Ніжин, вул. Носівський шлях, 54/З власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці.

7.Про внесення змін до додатку та пункту 2 рішення Ніжинської міської ради від 02 червня 2016 року №37-11/2016 “Про визначення переліку земельних ділянок для продажу на земельних торгах окремими лотами ”.

8.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

9.Про внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власнику об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цій ділянці

10.Про визначення відсоткового розміру авансового внеску вартості земельних ділянок за нормативною грошовою оцінкою.

11.Про внесення змін до рішення міської ради VIIскликання від 30 серпня 2016 року №22-15/2016 “Про включення в перелік земельних ділянок для продажу на земельних торгах окремими лотами”.

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність щодо відведення земельних ділянок.

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність щодо відведення земельних ділянок та зміні цільового призначення.

14.Про внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів та згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок юридичним особам.

15.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.

16.Про внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок юридичним особам.

17.Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам.

18.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

19.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, затвердження технічної документації, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

20.Про внесення змін до міської цільової Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Ніжина на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 21.12.2017 року №5-34/2017 “Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік”

21.Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції Ніжинської міської газети "Вісті" співзасновниками яких є Ніжинська міська рада.

22.Про подання клопотання до Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ЧОДА щодо зняття пам’ятки історії місцевого значення з державного обліку.

23.Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради №40-66/2015 від 23 квітня 2015 р. “Про затвердження персонального складу Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання “Народний майстер образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області”.

У різному комісія також розглядала листи-звернення.

Всі проекти рішень були детально розглянуті, більшість з них одноголосно підтримані для винесення на розгляд чергової 41 сесії міської ради, яка відбудеться 08 серпня 2018 року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

30.07.2018