Міський голова Анатолій Лінник привітав колектив САЗ ДСНС України з професійним святом

Рятівник – це не просто професія, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Приклади відваги та рішучості при виконанні службового обов'язку говорять про те, що серед наших рятувальників – тільки сильні духом і загартовані випробуваннями люди, які завжди прийдуть на допомогу.

За Указом Президента України від 12.09.2008 року, враховуючи значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, 17 вересня в нашій державі відзначають День рятівника.

У цей святковий день міський голова Анатолій Лінник від міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто привітав працівників спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з професійним святом: «Щодня кожним своїм вчинком ви доводите, що герої існують і що вони серед нас. Щиро дякуємо за ваш героїзм та готовність завжди прийти на допомогу. Ми з великою шаною та повагою відносимося до вашої роботи, бажання допомогти та врятувати. Нехай сили добра бережуть вас і ваші родини, життя дарує тільки світло, добро і любов, а Боже Благословіння та Божа Благодать завжди будуть поруч». Очільник міста зауважив, що на сьогодні спеціальний авіазагін – це одна із візитівок нашого міста. За зразкове виконання службових обовязків, високий професіоналізм, самовідданість та з нагоди відзначення Дня рятівника України кращих працівників особового складу ДСНС відзначили: Подяками міського голови та САЗ ДСНС України, Нагрудними Знаками, Грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій та САЗ ДСНС України, особам рядового та молодшого начальницького складу присвоєні звання.

Привітав з Днем рятівника своїх колег командир САЗ полковник служби цивільного захисту Іван Коробка, який зазначив, що кожен працівник САЗу, незважаючи від свого звання та посади, робить справу на загальний успіх. Вручивши працівникам заохочувальні відзнаки, командир запросив всіх на авіаційне свято, де за участі представників МВС України виробники Одеського авіаційного заводу демонструватимуть літаки легкомоторної авіації з метою визначення можливості їх закупівлі.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

17.09.2019