Ніжинських пожежників привітали з Днем рятівника України

17 вересня з нагоди відзначення Дня рятівника України секретар міської ради Валерій Салогуб привітав колектив 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжина з їх професійним святом. Валерій Володимирович від імені міського голови Анатолія Лінника, міської ради та її виконавчого комітету побажав рятівникам та їх сім'ям всіх благ, якнайменше тривожних викликів, здоров'я, успіхів, щоб тиск життєвих негараздів не зламав потяг до доброго, чистого, щоб людяність та взаємоповага перемагали в несприятливій ситуації, щоб не згасала енергія, і щоб з кожним роком з’являлось дедалі більше добровільних помічників пожежно-рятувальної справи.

Пожежникам висловили щиру вдячність за самовіддану працю, виявлену відвагу і героїзм, чесне виконання службового обов'язку та високий професіоналізм, а також кращим працівникам оголосили Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради та голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Сьогоднішнє свято об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної частини та інших спеціальних формувань. На їхніх плечах не тільки забезпечення техногенного і природного благополуччя, а й життя, здоров’я та долі багатьох людей. В умовах сьогодення вони з гідністю виконують доручену справу, щодня відстоюючи у різноманітних екстремальних ситуаціях людські життя та народне добро.

“Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – ці слова є девізом ніжинських рятувальних служб, який засвідчує гуманність та жертовність їхньої професії.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

фото Тетяни Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті"

17.09.2019