Міський голова Анатолій Лінник провів виїзну нараду на території міського стадіону «Спартак»

Сьогодні, 30 червня, міський голова Анатолій Лінник провів виїзну нараду на території міського стадіону «Спартак». На нараді були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, директор МЦ "Спорт для всіх" Сергій Півень, представники відділу спорту. 

На стадіоні «Спартак» нині ведуться роботи – повна реконструкція бігових доріжок. Роботи фінансуються коштом міського бюджету (2 млн 789 тис. грн).

Міський голова Анатолій Лінник зазначив, що нові бігові доріжки повністю змінять зовнішній вигляд стадіону та дадуть змогу спортсменам тренуватись та змагатись у комфортних та сучасних умовах. 

Також Анатолій Валерійович перевірив якість виконаних робіт із благоустрою та облаштуванню території навколо нового мініфутбольного поля та поля для пляжних видів спорту. Для глядачів біля цих двох майданчиків встановили чотири глядацькі трибуни, які розраховані на вісімдесят вболівальників. 

Анатолій Валерійович зазначив, що міський стадіон хоч і поступово, але кардинально змінюється, розвивається та стає сучаснішим, тим самим даючи змогу проводити різноманітні спортивні змагання та тренування. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

30.06.2020