Відбулась робоча нарада щодо проекту «EMERGENCY»

Перший заступник міського голови Григорій Олійник провів виїзну нараду на території міської лікарні щодо реконструкції головного корпусу медзакладу під сучасне приймально-діагностичне відділення. Нині там розпочались роботи. Виконавець робіт, відповідно до тендерних процедур, ТОВ «Інекс Реал».

Григорій Олійник разом із генеральним директором КНП «Ніжинська міська лікарня імені Миколи Галицького» Олександром Костирком, начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком, представниками підрядної організації та фахівцем із технічного нагляду перевірили стан проведених робіт з демонтажу та перепланування приміщення й обговорили подальші етапи будівництва та дату його завершення.

Реконструкція корпусу лікарні відбувається відповідно до президентського проекту «EMERGENCY» та входить в Національну програму «Велике будівництво».

На Чернігівщині визначено дев’ять опорних лікарень, в яких облаштують приймальні відділення, згідно з визначеним брендбуком, та обладнають їх сучасним обладнанням.



           Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна






21.08.2020