Міський голова Ніжина Олександр Кодола підписав меморандум про співпрацю з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківом

01 червня міський голова Ніжина Олександр Кодола підписав меморандум про співпрацю з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківом.
У ході зустрічі Олександр Кодола зазначив: «Ми дуже цінуємо нашу дружбу та співпрацю. Друзі пізнаються в біді, Івано-Франківськ вкотре продемонстрував свою щирість та підтримку ніжинській громаді.
Наразі керівництво Івана-Франківська виділило нашому місту 500 тис. грн в якості субвенції на відновлення пошкоджених об’єктів в Ніжині, і вони вже надійшли в міський бюджет.

Ми щиро вдячні за допомогу – це неоціненно! Івано-Франківськ також може завжди розраховувати на підтримку ніжинської громади!»
Варто наголосити, що Ніжин та Івано-Франківськ багато що об’єднує. Міський голова останнього - Руслан Марцінків родом з Чернігівщини, народився в Бобровиці. Також Олександр Кодола та Руслан Марцінків знайомі ще за часів опозиційної боротьби проти режиму Януковича.

Ще однією спільною ознакою є польське місто-побратим – Свідниця. Керівництво Свідниці від початку повномасштабної агресії рф підтримувало Ніжин та Івано-Франківськ, та наголошувало, що буде всіляко сприяти нам на шляху до перемоги!

Саме головне, що об’єднує два міста– титанічна праця задля спільної перемоги!
Тому досить логічним рішенням було підписання меморандуму про співпрацю між двома дружніми містами – Івано-Франківськом та Ніжином.
01.06.2022