Міський голова Олександр Кодола привітав працівників органів місцевого самоврядування з Днем місцевого самоврядування

07 грудня під час розширеної міжвідомчої наради керівників підприємств, установ та закладів міста міський голова Олександр Кодола привітав всіх працівників відділів, управлінь та служб міської ради, депутатів міської ради та всіх причетних до місцевого самоврядування з професійним святом Днем місцевого самоврядування.

Олександр Михайлович побажав всім успіхів на професійній ниві, подальших перемог і, перш за все, нашій Ніжинській громаді. «Запорукою успіху повинно бути міцне здоров’я, щастя, кохання і божа підтримка. Разом ми зробимо ще більше. Я всіх щиро вітаю і бажаю і далі розвиватися нашим дружнім, консолідованим колективом», - наголосив очільник міста.

Олександр Михайлович відзначив кращих працівників управління комунального майна та земельних відносин Подяками міського голови  за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Нагородив Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради За сумлінну багаторічну працю та за високий професіоналізм з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування заступника начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Сіренко Світлану Анатоліївну.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

 

07.12.2020