Шановні мешканці міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні! Це свято нашої територіальної громади, кожного її мешканця, адже разом ми громада, яка розв’язує питання місцевого значення, що відіграють важливу роль у розвитку та розбудові нашого міста, у забезпеченні його життєдіяльності.

Місцеве самоврядування Ніжина — це історія успішних новацій та досягнень. Наразі це потужний корпус, що об’єднує у своїх рядах 38 депутатів міської ради, представників інститутів громадянського суспільства, які входять до складу Громадської ради, Ради підприємців, Молодіжної ради, Містобудівної ради, що представляють громаду в організаційних комітетах з метою представлення їх інтересів та сприяння вирішенню життєво значущих питань не лише місцевого чи регіонального, а й державного значення, налагодження зв’язків між громадою та владою.

Ми маємо затверджену Стратегію розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, успішні інвестиційні проєкти, один із кращих в області напрямок в керуванні та організації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, налагоджену тісну співпрацю з міжнародними організаціями, а також маємо потужний молодіжний рух.

Дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо наш Ніжин кращим, європейським.

Висловлюю  вдячність депутатам міської ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність. Саме ви, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

Особлива подяка ветеранам місцевого самоврядування, які віддали своє життя на становлення та розвиток міста. Нехай ваш вагомий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане підґрунтям у роботі кожного з нас.

З нагоди свята висловлюю слова вдячності всім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність, відповідальність, активну громадянську позицію.

Бажаю всі вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, достатку, здійснення всіх ваших планів та задумів, постійного професійного самовдосконалення та творчих здобутків. Нехай ваша самовіддана праця та людська повага додає вам невичерпної енергії на шляху у розбудові нашої Ніжинської громади.

З повагою,

міський голова Олександр Кодола

07.12.2020