Міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

28 жовтня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

На порядок денний внесено 9 проєктів рішень.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва подав на розгляд два проєкти про видалення зелених насаджень на території Ніжинської територіальної громади, відповідно до актів обстежень зелених насаджень.

Начальник відділу містобудування та архітектури Вікторія Мироненко подала на затвердження склад робочої групи - тимчасового консультативно-дорадчого органу для підготовки розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської територіальної громади. Члени робочої групи будуть проводити та опрацьовувати результати громадського обговорення, формувати завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ніжинської територіальної громади.

Також прийняли рішення «Про призначення піклувальника дитині, позбавленій батьківського піклування», «Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій»,  «Про фінансування видатків, пов’язаних з організацією та проведенням зустрічі делегації Форуму «Чернігівщина&країни Балтії. Регіональний вимір», «Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині».

Всі рішення підтримані одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

28.10.2021