Міський голова Олександр Кодола провів міжвідомчу нараду з керівниками підприємств, установ та закладів міста.

 07 лютого міський голова Олександр Кодола провів міжвідомчу нараду з керівниками підприємств, установ та закладів міста. Взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб та радник міського голови Ольга Орел.

Міський голова Олександр Кодола почав нараду з важливого питання щодо обороноздатності кордонів Чернігівської області. Зазначив, що на сьогодні ситуація контрольована на території Чернігівської області в межах кордону. Збройні сили знаходяться на достатньо достойному рівні. У нас одна з найкращих армій. Ми маємо безпрецедентну підтримку всієї світової спільноти. Кожного дня надходять літаки, вчора вже восьмий літак прилетів від США, майже 100 тис. тон боєприпасів. Ми вдячні всім міжнародним партнерам за підтримку – говорив міський голова. «Важливим фактором для нас це міцність українського народу. Місто Ніжин – це місто патріотів, у разі потреби тисячі чоловіків візьмуть зброю, щоб захищати рідне місто і Україну», - підкреслив Олександр Михайлович.

Керівники військового комісаріату та підрозділу територіальної оборони. Запевнили, що наразі ситуація спокійна, проводяться планова бойова підготовка. Підрозділ територіальної оборони розміщений на території частини А4558.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

07.02.2022