Міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян

23 червня відбувся особистий прийом у міського голови Олександра Кодоли.

До Олександра Михайловича звернулося 9 мешканців, в тому числі жителька села Переяслівка. Також було 2 колективних звернення щодо спиляння аварійного дерева та узаконення котельні біля багатоповерхового будинку.

Найбільше звернень було щодо ремонту доріг. Очільник міста доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва скласти весь список звернень, які надходять, обрахувати скільки потрібно коштів на грейдерування, підсипку доріг чи на асфальтування вулиць та виконувати за наявності коштів у міському бюджеті.

Жителька с.Переяслівки звернулася щодо будівництва артезіанської свердловини. Наразі виділено кошти у сумі 500 тис.грн на проектно-кошторисну документацію, але так як, ще не розроблений Генеральний план с.Переяслівки до робіт приступити не можуть. Щоб побудувати артезіанську свердловину необхідно 5-7 млн.грн.

Ніжинці звернулися щодо освітлення вулиці 8 Березня, благоустрій мигалівського кладовища, водовідведення у багатоповерхівці по вул.Березанська, 8а, індивідуального опалення, отримання житла учаснику бойових дій тощо.

Міський голова Олександр Кодола надав доручення керівникам відповідних служб опрацювати всі звернення та допомогти громадянам у вирішенні їх питань. «Всі мешканці повинні отримувати якісні комунальні послуги, жити в комфортних умовах, потрібно знаходити всі можливі шляхи, щоб вирішити звернення жителів», - підкреслив Олександр Михайлович.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

23.06.2021