Міський голова Олександр Кодола провів робочу зустріч із орендатором земельних ділянок і споруд парку ім. Т. Г. Шевченка

Міський голова Олександр Кодола провів робочу зустріч із орендатором земельних ділянок і споруд парку ім. Т. Г. Шевченка.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання щодо договору оренди комунального майна, розміру плати за користування парком і можливої співучасті орендатора в реконструкції парку.

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що для всіх підприємців міста створені однакові умови, і кожен, хто веде бізнес у Ніжині має чесно та, відповідно до затверджених рішень, вчасно сплачувати податки, плату за землю, оренду, інші внески – тобто, наповнювати міський бюджет.

«Закон один для всіх. І всі підприємці повинні його дотримуватись. Сплата податків та плата за користування комунальним майном міста – це прямий обов’язок підприємців. Таким чином, повноцінне наповнення міського бюджету також є прямою відповідальністю і підприємців, які ведуть свою діяльність в Ніжині», - зауважив міський голова Олександр Кодола.

За дорученням міського голови створена робоча група, яка детально вивчить всі правоустановчі документи, висновки, договір оренди та інші нормативно-правові акти. Дана комісія надасть рекомендації для подальших дій.

Також буде проведена перевірка щодо дотримання умов договору оренди земельних ділянок на території парку ім. Т. Шевченка та законності користування суб'єктами підприємницької діяльності землями комунальної власності на території парку Т. Шевченка.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю


23.06.2021