Міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян

12 липня міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян.
До очільника міста по допомогу у розв'язанні своїх проблем звернулись ніжинці з питаннями різного характеру. Зокрема, теплопостачання, плати за тепло місць загального користування у багатоквартирному будинку, утеплення горища, ремонту дороги та питання, пов’язані з призначенням субсидії.
Мешканці одного з будинків по вул. Тарновських поскаржилися на роботу ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат». Людей дістало постійне гудіння, задимлення, неприємний запах і пил від підприємства. Міський голова рекомендував керівництву підприємства самостійно знайти з мешканцями будинків компроміс. Або жителі прилеглих вулиць будуть писати скарги до контролюючих органів.
Звернулася жителька вул.Купецька 2-а щодо низького температурного режиму у її квартирі. Наразі ТОВ «НіжинТеплоМережі» закуповують необхідні матеріали, щоб у будинку встановити тепловий лічильник та розділити між собою будинку №2 та №2а по споживанню тепла. До початку опалювального сезону будуть виконані необхідні роботи.
Колективно звернулися батьки та працівники Ніжинської станції юних техніків (СЮТ) щодо відновлення роботи закладу офлайн або дистанційно. Наразі в приміщенні СЮТ відсутнє укриття, управління освіти облаштовує інше приміщення, в якому є укриття. Міський голова Олександр Кодола зауважив, що відкриття позашкільних закладів можливе лише з дотриманням всіх норм, які встановлені Постановою Кабінетом Міністрів України «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні».
Для надання ніжинцям відповідних роз’яснень у зустрічі також взяли участь фахівці різноманітних підрозділів міської ради.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
12.07.2022