Міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян

02 серпня міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян.

До очільника міста по допомогу у розв'язанні своїх проблем звернулись ніжинці з питаннями різного характеру. Зокрема, матеріальна допомога на лікування, розв'язання соціально-побутових питань, убезпечення приватних будинків обабіч небезпечних ділянок дороги, працевлаштування, пільг на перевезення пасажирським транспортом тощо. 

Звернулася літня жінка з проханням посприяти у розв'язанні питання по встановленню протеза колінного суглоба. Жінка за власні кошти вже встановила протез на один колінний суглоб вартістю 120 тис. грн, наразі протезування потребує друга нога, на безкоштовну операцію черга 5 років. Міський голова дав доручення звернутися до Чернігівської обласної лікарні щодо уточнення можливості розв'язання цього питання.

 

Мешканці однієї з вулиць Ніжина поскаржилися на відсутність електропостачання у власних будинках. Міський голова Олександр Кодола запевнив мешканців, що питання перебуває на контролі відповідних структур і найближчим часом має вирішитися. 

Також звернулася одна з дружин військовослужбовця щодо допомоги в придбанні автомобіля для потреб військового формування, де проходить службу її чоловік. За словами жінки, керівник підрозділу не вбачає необхідності у придбанні транспорту для бійців, хоча бійці запевняють в протилежному. Олександр Михайлович зауважив, що до уваги беруться всі звернення від безпосередніх керівників військових формувань і зараз вже існує черга з подібних звернень. 

Міська влада робить все можливе для допомоги ніжинцям, що захищають незалежність та суверенітет держави на передовій, але офіційне звернення має надійти від керівника підрозділу.

 

Питання по автомобілю взяв на контроль секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко.

 

Для надання ніжинцям відповідних роз’яснень у зустрічі також взяли участь фахівці різних підрозділів міської ради.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.08.2022