Міський голова Олександр Кодола провів розширену міжвідомчу нараду керівників

02 серпня міський голова Олександр Кодола провів розширену міжвідомчу нараду керівників підприємств, установ та закладів міста, виконавчих органів Ніжинської міської ради та її виконавчого комітету, в якій взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, перший заступник міського голови Федір Вовченко, заступник міського голови Ірина Грозенко, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел.

Керівники медичних закладів міста поінформували про стан загальної епідеміологічної ситуації на території Ніжина, що склалася упродовж липня 2021 року.

Протягом липня місяця на ГРВІ захворіло 399 осіб, з них 190 дітей.

За місяць на COVID-19 захворіло 35 осіб (у червні 31 особа), в тому числі 1 дитина.

До міської лікарні госпіталізовано 15 осіб (у червні 24).

На разі у міській лікарні по напрямку COVID перебуває 9 пацієнтів, 10 осіб з пневмонією.

На сьогодні на амбулаторному лікуванні – 11 ніжинців, контактних осіб – 17.

За 7 місяців 2021 року на COVID-19 захворіло 2 808 осіб, в тому числі 110 дітей та 68 медичних працівників Ніжина та району.
Протягом всього періоду щеплення від коронавірусної хвороби провакциновано 11 261 особа, з них 3 945 особам проведено ревакцинацію. У Центрі Вакцинації провакциновано 2007 осіб Ніжинської територіальної громади та прилеглих населених пунктів.

У Ніжинському пологовому будинку народилося 69 немовлят: 37 дівчаток, 32 хлопчиків.

Приступив до роботи новий лікар загальної сімейної практики – Попов Костянтин Костянтинович. Він буде працювати у пункті сімейної медицини №9, за адресою:  м.Ніжин, вул. Успенська, 2.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію про звітування керівників підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів виконавчого комітету та управлінь Ніжинської міської ради щодо виконання доручень, отриманих за підсумками особистого прийому громадян міським головою. У період з листопада 2020 року по липень 2021 року міський голова Олександр Кодола провів 13 особистих прийомів, за підсумками яких надано протокольні доручення. 127 доручень вже виконано.

Міський голова Олександр Кодола наголосив присутнім керівникам на тому, що потрібно оперативно вирішувати проблемні питання ніжинців та якісно.

Відтепер щомісяця керівники будуть звітувати про стан виконання доручень, які були надані під час особистого прийому громадян міським головою,  на розширеній міжвідомчій нараді.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.08.2021