Олександр Кодола провів зустріч із ніжинським боксером Петром Івановим

Сьогодні, 2 серпня, міський голова Олександр Кодола провів зустріч із ніжинським боксером Петром Івановим.

Цієї суботи наш спортсмен провів бій у Німеччині з Рафаелем Ортісом, і здобув перемогу та титул WBC International Gold. Ця перемога стала третьою сходинкою до чемпіонства світу.

Українському боксеру не вистачає титулу WBC Silver, після цього він зможе претендувати на звання абсолютного чемпіона світу за версією WBC.  

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що перемога Петра є серйозною подією, яка прославляє наше місто та всю Україну. Олександр Кодола висловив щирі вітання та найкращі побажання ніжинському боксеру та його команді.

«Думаю, у Петра Іванова велике майбутнє. І ми тримаємо кулаки, щоб звання чемпіона світу було у ваших руках», - наголосив міський голова Олександр Кодола.

«Цей поєдинок пройшов трохи легше, ніж попередній у Франції. Але цей титул, який я здобув, набагато серйозніший. Це приблизило мене ще на один крок до титулу чемпіона світу WBC. Залишилось ще два-три кроки і я, думаю, зможу побоксувати за чемпіона світу і зроблю все, щоб досягти своєї мети. Орієнтовно цієї зими буде бій за захист нинішнього титулу, який я здобув у Німеччині», - зазначив Петро Іванов.

Від федерації боксу міському голові передали листа з проханням закупити для Петра та його команди форму і спортивні костюми з геральдикою та брендингом Ніжина, щоб у наступних боях весь світ бачив, що Ніжин – це місто спортсменів і переможців.

Міський голова Олександр Кодола зауважив, що найближчого пленарного засідання Ніжинської міської ради це питання розглянуть та віднайдуть фінансові можливості.

Бажаємо тільки успіхів і перемог нашому чемпіону!  


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.08.2021