Міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду

22 серпня міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду.

Олександр Михайлович розпочав нараду зі слів співчуття з приводу трагедії, що сталася нещодавно у Чернігові.
«Терористичний такт росії у Чернігові знову сколихнув увесь світ - росіяни вчергове показали своє звіряче нутро. 19 серпня 2023 року російська ракета влучила просто в центр міста, пошкодивши драмтеатр та площу. Внаслідок теракту постраждав 181 громадянин, з них семеро загинуло. Щирі співчуття рідним загиблих.

Закликаю всіх і кожного в жодному разі не нехтувати сигналами повітряної тривоги і проходити в укриття. Адже це найдієвіший спосіб убезпечити себе під час ракетної небезпеки. Обов'язково робіть це, коли чуєте сповіщення про повітряну тривогу. Цієї суботи ми вкотре стали свідками того, що постраждали ті, хто перебували надворі. В той час, коли ті, хто був в укритті, залишилися неушкодженими.

Звертаюся до відділу з питань надзвичайних ситуацій не припиняти контролювати цілодобовий безперешкодний доступ до укриттів, а також провести роз’яснювальну роботу серед населення. Нагадую про відповідальність, яку понесе кожен, хто своєю діяльністю або бездіяльністю унеможливить доступ до укриття. Сьогодні додаткові заходи безпеки – необхідність.

Цього тижня Україна відзначає два державні свята: День Державного Прапора та 32-гу річницю Дня Незалежності нашої країни. Відтак всі заплановані заходи будуть проведені без анонсів.

Зважаючи на підступність ворога, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Будьте обережні! Дотримуйтеся комендантської години! Тримаймося! Бережіть себе та своїх близьких і рідних людей!» – зазначив Олександр Кодола.

Про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації повідомив представник Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Тарас Балабайко.

Керівники медичних установ прозвітували про стан захворюваності на ГРВІ та COVID-19.

За інформацією Ніжинського пологового будинку, за минулий тиждень у Ніжині народилося 12 немовлят: 9 хлопчиків та 3 дівчинки.
Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу в сфері благоустрою.

ТОВ «НіжинТеплоМережі» активно веде підготовку до нового опалювального сезону 2023-2024.

22.08.2023